2012
joulutervehdys.jpg

Meidän tytöt: Alexa, Siru, Elli,Ebba, Tilda ja Napsu
nuuti_1_vuotta.jpg

Ebban ja Freddyn ainokainen täytti 1 vuotta

22.10

Meidän uusi vauva!

ja_meidan_uusi_vauva.jpg

11.10

Ebba sai  Viron valio vahvistuksen. Ja on nyt myös EE CH


Ebba_4_tittelia.jpg

7.10.

Tuulos ryhmä

Peu Baw Abemama "Mocca" esiintyi Arjan kanssa ensimmäistä kertaa kehässä.  Arvostelu oli vallan upea tuloksena  ERI NUK3.

Tuomari Saija Juutilainen;

 21kk. Mukavan kokoinen. Erinom. pitkä rintakehä. Hyvin kulm. edestä ja takaa. Hieman matala hännänkiinnitys. Kauniit käpälät. Kaunis ilmeinen, hieman syväkalloinen pää. Hyvä pigmentti ja purenta. Hyvä kaulan pituus mutta kiinnittyminen saisi olla sulavampi. Erinomainen karvanlaatu.  Syvä väri. Erinomaiset liikkeet joissa villakoiran ryhti ja ylälinja.

mocca_tuulos.jpg

30.9

Tampere pentu

Elli ROP pentu

"Narttumainen kokonaisuus. Oikeat mittasuhteet. Riittävän pitkä pää, tummat silmät. Ikäisekseen hyvin kehittynyt eturinta ja tilava runko. Hyvin kulmautunut takaosa. Tiheä karva. Liikkuu ryhdikkäästi ja kantaa itsensä kauniisti"
tuomari Harto Stockmari

Elli_Rop_tampere.jpg


Elli_ROP_tre.jpg ROP_Elli_ja_Sumu.jpg
Kiitos Laura Ellin kauniista trimmistä! Voittoisat kaverukset Elli ja Lauran Nadie´s Angry Birds King " Sumu" Sumu on keskikokoinen villakoira


29.9

Tampere pentu


Elli pentuluokan 2 ilman KP:tä sillä "väärässä kokoluokassa"
Arvostelu:
"Pään tulisi olla pidempi. Hieman pyöreä kallo. Pitkät korvat, kaunis ilme. Hyvä eturinta, korkeat hyvät tassut. Lyhyt vahva runko. Hyvä häntä. Niukahkot takakulmat. Kaunis karva.Hyvä käytös ja ryhdikäs liikkuja. " Ja tuomari kehui vielä lopuksi että Elli on lupaava toy :)
tuomari Tarmo Viirtelä

Elli_tampere_KP.jpg

21.9

Orivesi pentu

Alexan ja Tysonin pikkupennut Elli ja Roope ensimmäisessä näyttelyssään. 

Peu Baw Boloria Selene "Elli"
voitti babyluokan, KP ja PN 2
" 5 kk feminiininen pentu, jolla hyvät mittasuhteet, narttumainen pää. Pyöreähköt tummat silmät. Purenta vaiheessa. Hyvät rodunomaiset kulmaukset. Siro luusto. Hyvät käpälät. Hyvä runko, selkä sekä häntä. Hyvälaatuinen turkki. Liikkuu rodunomaisesti tasapainoisesti kevyin askelin ja varsin hyvin edestä ja takaa. Oikea tempperamentti"

Elli_orivesi_pentu_kp.jpg


Peu Baw Boloria Polaris "Roope"

ROP pentu
tuomari Maija Mäkinen
"5 kk reipas pentu jolla hyvät mittasuhteet. Hyvä pää, kauniit tummat silmät, purenta vaiheessa. riittävä kaula, hyvä runko. vahva selkä, eturaajat ei aivan suorat, hyvin kulmautunut takaa. Hyvä häntä ja karvanlaatu. Liikkuu hyvin takaa, hieman leveästi edestä. Oikea asenne."
Kiitos Laura Roopen esittämisestä!

Roope_Rop_orivesi.jpg


23.-27.8  Minsk

Ebban näyttelykierros jatkui huikealla Minskin matkalla. Ebba oli Rop molempina päivänä. Joten Ebba on nyt myös  Belarus Winner -12 ja Belarus Ch.


Ebba_Rop_Minsk.jpg Belarus_Winner.jpg
3.-5.8 Sawo Show Kuopio

Voit lukea näyttelyviikonlopusta blogissa :)

28.7 Haapsalu, Viro

Ebba_Rop_Haapsalu.jpg

Haapsalu, Viro 28.7
Peu Baw Phoebe "Ebba" AVO ERI, AVK1, PN1, SERT, ROP
Tuomari Eeva Resko
"Hyväntyyppinen narttu, hyvä pää&ilme. Hyvät kulmaukset edessä, normaali luusto, hyvä runko, riittävät takakulmat, hyvä häntä ja hännänkiinnitys. sivuliikkeessä voisi olla enemmän joustoa, hyvä väri ja kauniisti laitettu "
21.7

Peu Baw kasvatti-päivä

Nyt se toteutui... päivä josta olin jo kauan haaveillut. Kiitos teille kaikille mukana olijoille, te teitte päivästä uskomattoman mahtavan. Mistä näitä ihania kasvattien omistajia oikein tulee...nyt on kasvattajan helppo hymyillä :D

Olipas mukava vaihtaa kuulumisia, syödä ja kahvitella yhdessä ja ennenkaikkea seurailla 16 puudelin touhuja. Sulassa sovussa leikkivät urokset,nartut ja pennut. Ensi vuonna otetaan uusiksi ja niin että mukan pääsee myös ne jotka eivät tänä vuonna päässet :)  Kuvia päivästä löytyy lisää täältä

30.6 Laukaa KR
Jere_VSP_Laukaa.jpg


Peu Baw Colachi "Jere" Laukaa KV
AVO ERI AVK1 PU 1 VSP
Rodun omainen olemus. Vahvat posket. Kaunis linjainen kuono, jossa hyvä huuli linja. Hyvät rungon mittasuhteet. Liikuu hyvin sivusta. Hyvä turkki
Tuomari: Johan Juslin

3.6 Mänttä KR

Ebba_Rop_mantta.jpg
Peu Baw Phoebe "Ebba" AVO ERI AVK1 SA PN1 SERT ja ROP
"Hyvät mittasuhteet. Hyvä luusto. Kaunispiirteinen nartun pää. Hyvä silmien muoto. Erinomainen ylälinja. Hyvä häntä. Hyvä rungon syvyys ja muoto. Tasapainoisesti kulmautunut. Hieman löysät etuliikkeet, ryhdikkäät sivuliikkeet. Hyvä karvanlaatu". Tuomari Marjatta Pylvänäinen-Suorsa


21.4


Mocca_treenaa.jpg Ebba_treenaa.jpg
Ebba_poydalla.jpg Ebba_ja_Mocca.jpg

Meillä oli treffit Orivedellä Arjan kanssa. Hän toi Moccan meille huomista näyttelyä varten. Melkeinpä heti kotiin päästyämme otimme Millan kanssa Ebban ja Moccan mukaan ja pidimme niille näyttelytreenit.


Paasiainen.jpg

 Hyvää Pääsiäistä kaikille

26.3alexa5vhr.jpg

23.3

Napsu 6 v


napsu_6_v-kuva.jpg
9.-16.3

Brenda hoidossa meillä

Brenda saapui ilostuttamaan meitä viikoksi kun emäntä lähti etelän lämpöön. Brenda on 2 v kiinanharjakoira neiti, Tildan paras kaveri. Brenda kotiutui nopeasti meidän joukkoon ja olemme viettäneet mukavan viikon. Onhan tämä mukavaa vaihtelua puudeleitten arkeen ja Brenda on nauttinut uusista ulkoilureiteistä. Ilmat ovat olleet suotuisat meille ja olemmekin ulkoilleet paljon. Brenda on valtavan hyvä syömään ja se on saanut vipinää myös puudeleitten ruokailuun :) Torstaina oli Brendan pesupäivä ja trimmasin sen talviturkin pois nyt on sievä nakukoira taas. Saas nähdä tykkääkö emäntä myös muodonmuutoksesta...

Brenda_ja_villurit.jpg hakkikoirat.jpg
kaverukset.jpg Ruokailua.jpg
trimattu_2.jpg Ebba_ja_Brenda.jpg
Latosaaren_prinsessa.jpg Tilda_ja_Brenda.jpg


20.2

Viivin ja Jessen kolmoset 2 vkolmikko.jpg

Jere, Arman ja James kuvassa 2 viikkoa
1.2

Napsun ja Jessen kaksoset täyttivät 2 v

Tilda_2_v_seisoo.jpg

kuvassa Tilda 2 v


19.1

Napsun ja Ricon kolmoset täyttivät 1 v


onnittelukortti.jpg


3.1

Millan opiskelu jatkuu maanantaina tentillä joten Milla lähti tänään kohti J-kylää lukemaan. Milla otti mukaansa Ebban, joka olikin ihan innoissan kun näki että myös hänen tavaroitaan pakataan. Tämä tekee niin hyvää Eballe, sillä Milla jaksaa ihan erilailla touhuta sen kanssa. Ebba on niin energinen pakkaus :) Mukavaa että j-kylässä Ebba odottaa 2 innokasta leikkikaveria Jere ja Roope.

Koti tuntuu niin hiljaiselta kun Ebba ei ole täällä sähläämässä. Minunkin on nyt mukavampi lenkittää kolmea koiraa...Alexa, Napsu ja Tilda kulkevatkin niin sopuisasti vierekkäin lenkillä. Kun taasen Ebba on semmoinen poukkoilija.

Ebban touhuja maailmalla voi seurata  blogista

Ebba.jpg

Ebba lähtövalmiina

1.1.2012

uusivuosi_2011.jpg