Tildan ja Sulon pennut   2 urosta synt. 18.2.13

Molemmat pojat on varattu


Pentueen sukutaulu:

FiCh Sainen All About Trust

Peu Baw Baobab

Tiedot 4:n sukupolven mukaan:
    Sukutaulussa 30 sukulaista tiedossa 30:sta (100%)
    Sukutaulussa 30 eri yksilöä 30:sta (sukukatokerroin 1,00)
    Sukusiitosprosentti 0,00%

Kääpiövillakoira uros 29 cm Toyvillakoira narttu 26,5 cm
sulo1.jpg Tilda.jpg
i. Sainen All About Trust "Sulo" e. Peu Baw Baobab "Tilda"
silmät OK, polvet 0/0 silmät OK, polvet 0/0
lonkat A/A, kyynär 0/0
PRA PRCD Terve (T- vanhemmat)


Paino  musta  ruskea 
0 vk 157 g 147 g
1 vk 225 g 215 g
2 vk 360 g 385 g
3 vk 515 g 530 g
4 vk 630 g 660 g
5 vk 790 g 760 g
6 vk 940 g 14,5 cm 930 g 15,5 cm
7 vk 1095 g 1095 g
8 vk 1290 g 1270 g


Niin hiljenee tämän pentueen päiväkirja. Jatkossa pentujen kuulumisia saatte lukea uutisissa.

21.4

Tänään oli Rommin vuoro lähteä uuteen kotiinsa. Tilda vaistosi asian sillä se leikitti koko aamun Rommia ja antoi sen vielä tissutellakin. Hanna ja Hannu-Heikki hakivat omansa Oulun kotiin. Hyvää matkaa molemmille pikku-pojille toivottaa Tilda-äitee ja Napsu- mummo sekä koko Peu Baw väki.

rommi.jpg

Rommin_pentubaxi.jpg


19.4

Tänään lentää pesästä Lennu. Minna ja Tommi tulivat hakemaan omaansa. Lennu konetettiin, pestiin, föönattiin ja trimmattiin. Samalla uudet omistajat saivat oppia villakoiran turkin hoidosta.

collagelennu.jpg

Lennu pestynä ja puunattuna

Lennun_pentuboxi.jpg

 Lennun pentu pakkaus


12.4

pojat_ja_puserot.jpg

Kudoin pojille puserot


pentupannat.jpg

ja ompelin pentupannat9.4

Pojilla jännä päivä. Automatka suuntautui Jämsänkoskelle Otsoon pentutarkastukseen. Alkumatkasta pojat hieman ääntelivät. Mutta rauhoittuivat pian. Molemmat olivat reippaita tarkastuksessa, ja varsikin Lennu pusutteli kovasti hoitajia ja lääkäriä. Molemmat pojat todettiin täysin terveiksi ja molempien kivekset ovat tunnettavissa. Sirutus hieman sattui ja hetken piti itkeä mutta vain hetken :D Nopeasti sitten saapui poikien rekisteri paperit. Viralliset nimet ovat :

Peu Baw Amoretto "Lennu"

Peu Baw Amaro  "Rommi"


Rekkarit.jpg

8.4

Lennu ja Rommi jo 7 viikkoa. Pojat kasvavat tasaista tahtia sillä nyt ne ovat molemmat ihan saman painoisia. Ulkonäöltäänkin kuin 2 marjaa väriä lukuunottamatta. Tildalla on todella suloiset pennut

5.4

Pennut pääsivät ensimmäiselle auto- ajelulle. Reippaasti olivat yhtään itkua ei kuulunut. Kävimme myös piipahtamassa pentujen kanssa vanhainkodilla. Voi miten vanhukset ilstuivat. Laitankuvia kunhan ehdin

v.kodissa.jpg v.kodissa_2.jpg
v.kodissa_3.jpg v.kodilla_4.jpg


4.3

Tänään tilasin pennuille ell tarkastuksen ja sirutus ajan. Eli ensi tiistaina ne pääsevätkin hieman pidemmälle automatkalle. Saavat siinä hyvää harjoitusta.

3.4

Ihanan lämmintä  ja pennut ovat saaneetkin käydä  monta kertaa päivässä ulkona. Reippaasti ne tepsuttelevat lumihangessa ja haistelevat ja maistelevat kaikkea :) Pojat jaksavat olla jo pidempiä aikoja hereillä. Elli ja Siru jaksavat leikkiä niiden kanssa taukoamatta. Tilda vierottaa niitä jo tisuilta. Vain pari kertaa päivässä imettää, yöt pennut ovat jo nukkuneet yhtäsoittoa aamuun asti. Sillä yö syöttö on jo loppunut. Pojat syövät ja juovat hyvin.

27.3

Tänään pojilla on ollut jännittävä päivä, ne kävivät nimittäin ekaa kertaa ulkona!

Päivällä kuvasin poikien leikeistä pikkuvideon, joka on nähtävissä TÄÄLLÄ.

pojat_istuvat.jpg

pylly_edella.jpg

pihapojat.jpg

rommi_ulkona.jpg

lennu_ulkona.jpg

rankkapaiva.jpg

26.3

nappisilmat_lennu_ja_rommi.jpg

25.3

Pojat 5 viikkoa

5_viikkoa.jpg


24.3

Lennu_4vk_seisoo.jpg

aidin_jaloissa_4vk.jpg

rommi_hassuttelee_4_vk.jpg

21.3

Pesupäivän tunnelmia.

suihkunraikas_rommi.jpg


suihkunraikas_lennu.jpg

18.3

Pojat 4 viikkoa. Viime viikolla pennut on madotettu. Ne ovat muuttaneet pysyvästi isompaan aitaukseen olohuoneeseen kaiken tohinan keskelle, ja tottuvat nyt arjen kaikelaisiin ääniin. Nyt ollaan myös maisteltu kiinteää ruokaa ja molemmat pojat osasivat heti hyvin syödä.  Tänään tehtiin molemmille konetyöt ja kynnet leikattiin. 

lennu_ja_rommi_2.jpg lennu_ja_rommi.jpg

Pentuaitaus.jpg

lennu_ja_rommi_4_vk2.jpg


16.3

Hoitotati_Elli.jpg

Koirat saavat joka ilta Dentastixit. Kuvasta näette että Elli on vienyt omansa pennuille ja vartioi ettei kukaan vie sitä niiltä :D  ( Elli on keltakorvainen ) Tilda antaakin Ellin olla pentujen lähellä mutta Sirulla ei ole asiaa sinne.

11.3

Lennu ja Rommi 3 vk. Pojat ovat tyytyväisiä, mamma hoitaa hyvin ja maitoa riittää. Tyytyväisenä ne nukkuvat ja syövät. Ainoastaan silloin tulee vipinää kun mamma saapuu ja kiirehditään tisulle ;)

10.3

Nyt on molemmilla pennuilla oma ihana koti. Musta pentu sai nimekseen Lennu. Lennu lähtee Oulaisiin cornish rex- kissan kaveriksi. Lennun omistajat toivat pennulle suloisen possun, siinä on oman perheen tuoksua ja uudessa kodissaan on sitten ainakin  yksi tuttu tuoksuinen ja turvallinen lelu matkassaan.

Lennu_25_vk.jpg Lennu_ja_possu.jpg
Saulista tuli Lennu Lennu ja possu

Tilda.jpg

Tilda mammakin nautti kauniista ilmasta ja halusi tehdä oikein pitkän lenkin.

9.3

Molempien pentujen silmät on nyt auki. Pennuilla on jänskä viikonloppu kun uudet perheet käyvät tutustumassa heihin. Ruskeasta Reiskasta tulee Rommi ja hän lähtee Ouluun.  Pennuilta ajettiin ensimmäistä kertaa naamakarvat ja kynsiä leikattiin.


Simmut_auki.jpg4.3

Pojat 2 viikkoa

Nyt on Reiska saanut Saulin kiinni painossa ja painaa jo 25 g enemmän kuin veljensä. Tasaisesti kasvavat. Nyt niiden liikkuminen on käynyt kömpelömmäksi sillä ne ovat niin pyöreitä pullukoita :D


pojat.jpg Reiska_ja_Sauli.jpg


1.3

Pennut kasvavat kohisten, nyt ei olla enään rääpäleitä vaan ihania palleroita. Kovasti ne jo liikuskelevat ja ovat jo käyneet pesän ulkopuolellakin ( tosin vahingossa) Tilda vartioi niitä vielä tiukasti, ja huolestuu heti jos niitä nostellaan pesästä esim. punnitusta tai pehmusten vaihto varten. Pennut kitisevät ajoittain jos emä tai veikka on hukassa. Mutta nämä kitinät eivät saa Tildaa liikkeelle vaan se seurailee pesän ulkopuolella rauhassa. Ja vasta sitten kun pennut ovat täysin hiljaa niin se menee niiden luo. Tilda on todella viisas emä :D Tilda ottaa jo etäisyyttä pentusiin ja haluaa lähteä jo lenkille.

puolitoista_viikkoa.jpg

Pennut käyttävät jo taitavasti jalkojaan

25.2

Pikku pojat 1 viikkoa. Paino nousee tasaisesti, 10 g on eroa pojilla.


pojat_1_vk.jpg

22.2

Tänään siistittiin vähän mamman turkkia. Toin trimmipöydän pentuhuoneeseen ettei Tilda hätääntynyt. Siinä se sai tarkkailla samalla pentusia kun minä siistin sitä


Tilda_mamma.jpg

Nyt kelpaa taas vauvoja hoidella kun on kampaus siisti

21.2

Viime yönä kun valvoskelin ja käytin Tildaa pisulla niin keksin pojille "työnimet" ruskea on Reiska ja musta on Sauli :D


sauli.jpg reiska.jpg
" Sauli"  4 vrk 176 g "reiska"  4 vrk 166 g


19.2

Pentulassa kaikki hyvin, pojat vierailevat tisuilla tiheästi, eiköhän siitä maito ala nousemaan. Tyytyväisiä tuntuvat olevan. Tildakin voi hyvin ja ihanaa kun sille maistuu ruoka ja juoma niin hyvin.


18.2

Tilda synnytti tänään 2 pikkuruista poikaa, ensin syntyi musta 157 g  ja vain 10 min päästä ruskea poika 147 g. Tilda hoiti synnytyksen hienosti ja hoitaa pentujaan hellästi. Pojat ovat virkeitä.

syntyma.jpg