Alexa ja Olof  aprikoosit kääpiöpennut 3.9.2013 

Pojat ovat muuttaneet omiin kotiinsa!

Tiedot 4:n sukupolven mukaan:
    Sukutaulussa 30 sukulaista tiedossa 30:sta (100%)
    Sukutaulussa 30 eri yksilöä 30:sta (sukukatokerroin 1,00)
    Sukusiitosprosentti 0,00%

olof_ja_alexa.jpg

 Rampe   Hemmo  Teppo
1vk  255 g  320 g  310 g
2 vk  460 g  500 g  475 g
3 vk  630 g  630 g  600 g
4 vk  840 g  760 g  710 g
5 vk  1020 g  840 g  790 g
6 vk  1290 g  975 g  930 g
7 vk  1460 g  1200 g  1060 g
8 vk  1690 g  1430 g 1260 gPoikien viralliset nimet:

Peu Baw Ice Cube King  "Rampe"

Peu Baw Ice Lolly Boy  " Taavi"

Peu Baw Ice Cream Man " Miska"

7.11

Purkasimme aitauksen jo pois ja  toimme tilalle tyttöjen "prinsessavuoteen"  Miska jäikin illalla nukkumaan siihen yksikseen ruokahuoneeseen .  Oli se sieltä  jossain vaiheessa yötä kömpinyt makuuhuoneeseen.  Saas nähdä  jatkuuko noin hienot yöt  uudessa kodissa. Tänään Miska haettiin  ja illan suussa tuli jo soitto että kotimatka oli mennyt hyvin.

Nyt on haikea tunnelma  ja talo on jotenkin hiljainen, isot koirat ihan hämillään.  Yhdessä me siivosimme pentujen kamat ja pesimme ne. Onnellisina siitä  että  pennut saivat jälleen niin ihanat kodit.

4.11

Nyt kun toiset pennut ovat poissa niin Miska ei viihdy enään aitauksessa.  Se haluaa osallistua kaikkeen toimintaan mitä  koirat tai minä touhuan. Nukkumapaikaksi se on valinnut pienen petin  titsikkapöydän viereltä.  Sinne saa saa kaveriksi joko Sirun taikka Ellin  ja joskus mamma-Alexakin  nukkuu sen kanssa.  Välillä isompia tarvii toppuuttaa  kun leikit käyvät  liian rajuiksi pienelle. Tuntuu että  ne kilpaa  pyörittää Miskaa kuin räsynukkea.  Yleensäö Miska ei oo milläskään. Komeasti se juoksee isompien jäljessä ulos  ja tarpeet tulee hienosti pihalle.

2 ensimmäistä yötä  se itkeskeli ajoittain ja yritti päästä sänkyyn.  Mutta kolmantena yönä  hienosti nukkui  jo koko yön rauhallisesti  omassa petissä  meidän sängyn vieressä.

1.11

Pojista Hemmo  muutti ensimmäisenä omaan kotiin Tampereelle. Hemmosta tuli Taavi.  Ja seuraavana päivänä  Rampe  muutti omaan kotiinsa jossa odottaa leikkikaveria  puoliveli Roope :D  Teppo  lähtee omaan kotiinsa ensi viikolla.

18.10

Pennut kävivät tänään lääkärissä.  Kaikille tehtiin perusteellinen tarkastus  ja laitettiin sirut. Pennut olivat hurjan reippaita  ja vaikka sirutus kirpaisi niin hännät heiluivat taukoamatta.

ell.jpg

6.10

Pikku pojilla oli tänään pesupäivä. Kaikki konettetiin ja kynnet leikattiin. Pesun jälkeen trimmattiin myös turkkeja. Kaikilla kolmella on lupaavat turkit, tuuheat ja jämäkät. Pesun jälkeen oli mukava leikkiä


puhtoiset_pojat.jpg


pennut_4_vk.jpg

 Virallinen 4 viikkois kuva


1.10

Pojat 4 vk. Nyt ollaan jo enemmän aikaa hereillä ja touhutaan kaikenlaista. Kiinteää ruokaa syödään jo kovasti mutta myös tisumaito maistuu. Alexa pääsee jo lenkille meidän kanssa kun pennut eivät vaadi koko ajan huomiota. Pojat leikkivät jo kovasti Santin kanssa. Santilla on jo terävämmät hampaat kuin pienillä  joten hänen leikkinsä on hieman kovakouraisempia. Välillä pikku-pojat kiljuvat  hädissään ja Santia saa hieman torua. Paremmin ja paremmin pikku sällit vastaavat leikkeihin ja pian käy kyllä niin että Santi onkin alakynnessä kun nämä 3 laittavat voimansa yhteen.

pojat_4_kpl.jpg

24.9

Pennut 3 viikkoa. Pennut madotettiin ensimmäistä kertaa. Pennut siirrettiin asumaan keittiön viereiseen huoneeseen. Täältä ne näkevät arjen tohinaa ja tottuvat kaikkiin ääniin. Pentuset konetettiin ekaa kertaa. Nyt myös aletaan maistella kiinteää ruokaa. Ensin syötiin kermaviiliä ja raejuustoa  ja myöhemmin jauhelihaa. Hienosti jokainen osasi heti latkia ja maiskutella ruokaa.

Eka_ruokailu.jpg

tässä menossa jauheliha,  njam

17.9

Pennut 2 viikon ikäisiä. Pennuille keksittiin työpaikan ruokatunnilla työ-nimet:  Rampe, Hemmo ja Teppo. Niitä käsitellään päivittäin yksitellen että oppivat sietämään kaikenlaista kosketusta. Kynnet leikkattiin  ensimmäistä kertaa. Pennut ovat virkeitä ja tyytyväisiä. Silmät avautuivat jokaiselle.

imetys.jpg

pennut_2_vk.jpg

Pennut kuvattiin  2 vk kunniaksi

10.9

Pennut viikon ikäisiä. Painot nousevat tasaisesti. Alexa hoitaa pennut tunnollisesti, pentulaatikosta  kuuluu tyytyväinen tuhina. Alexalle maistuu ruoka ja juoma. Emäntä pääsee helpolla kun ei tarvitse huolehtia muusta kuin emon tankkaamisesta.

3.9

Alexan lämmöt laskivat alle 37 maanantai iltana, joten tiesimme että h-hetki lähestyy. Illan aikana ei enään ruoka maistunut ja ulkona piti käydä usein. Yö meni kuitenkin rauhallisesti ja aamulla alkoi tositoimet. Synnytys sujui rauhallisesti ja pennut syntyivät nopsasti. Ensimmäinen uros 8.20, toinen 8.40  ja kolmas poika 9.05. Odotimme kovasti tyttöä mutta saatiin 3 potraa poikaa :)  155, 165 ja 175 g

syntyma.jpg eka_poika_imee.jpg
7_h_ika.jpg pallero.jpg

47_vrk.jpg

Alexan tiineys sujui mallikkaasti. Alexa on hyvä syömään ja vointi pysyi hyvänä loppuun saakka.