2014

21.6 Hyvää juhannusta kaikille!

Ylärivi: Alexa, Napsu, Ebba Alarivi: Tilda, Doris, Siru

17.5 Riihimäki ryhmänäyttely

Vietimme Riihimäellä erinomaisen ja aurinkoisen päivän. Mukanamme oli Kasper, Siru ja kasvattimme taavi.

Kasper JUN ERI JUK4 SA
Siru AVO  ERI  AVOK3
Taavi KP ROP-pentu

 Arvostelut ja muuta voit lukea blogista.

26.4

Pienten punaisten 3

Kasper osallistui ensimmäiseen mätsäriinsä ja pärjäsi hienosti ollen pienten punaisten kolmas. Auringon paiste helli ja oli ihanaa kun mätsäri oli niin lähellä, vain 500 metrin päässä kotoa. Tapahtuma oli noutajakoirayhdistyksen järjestämä ja paikalla oli hyvin edustettuna eri noutajarotuja, jotka esittelivät eri koiraharrastuslajeja. Oli mm. toko-, agility-, flyball- ja nome-näytöksiä.

4.-5.4 Pääkaupunkiseudulla

Vietimme oikein tehokkaan ja ihanan viikonlopun Helsingissä. Päivät täyttyivät kasvateista, pennuista ja iloisista ihmisistä. On niin ihanaa, että kasvateillemme on löytynyt hyvät kodit joissa heistä pidetään erinomaista huolta :)

me ja Doris 5 viikkoa

Doris

Doris ja Sisu

Aamulla ensimmäiseksi hyppäsimme metroon ja kävimme katsomassa suloisia Palmaleo´s-pentuja, erityisesti Dorista joka muuttaa meille pääsiäisen tienoilla :) 

Peu Baw Kodiak "Konsta"

Neon lempilelu

Konsta 4 v kesätrimmissä

Seuraavaksi kävimme tapaamassa Konstaa. Alexan poika Konsta ja koirakaveri parson Neo harrastavat molemmat agilityä. Konsta on myös varsinainen metsästäjä, se nimittäin mielellään jahtailee lähipellon päästäisiä. 

James 4v ja koirakaveri Chili

Peu Baw Chiliques "James"

Illan vietimme Jameksen luona. Jameksella on paljon karvaisia kavereita, sillä perheellä on lisäksi kolme kissaa ja whippet. James nauttii erityisesti pitkistä kävelylenkeistä.

13.3

Peu Baw Phoebe "Ebba" C.I.B FI EE RU BY MVA BYV-12

Tänään vahvistettiin Ebban C.I.B titteli. Ebba on nyt Kansainvälinen muotovalio sekä Suomen, Viron, Venäjän ja Valko-venäjän muotovalio sekä Valko-venäjän voittaja- 12

6.2

Viime joulukuussa kävimme Liettuassa näyttelyreissulla. Mukana oli meidän Alexa sekä salukit Aslak ja Belissa. Tässä reissusta video :)

25.-30.1 Siru ja Kasper

Kasper rakastaa vierailla Vilppulassa missä sillä on leikkikavereita ja puuhaa vaikka millä mitalla. Viime vierailulla teimme poikkeuksen ja nappasimmekin Sirun mukaan Jyväskylään Kasperin seuraksi. Poitsu oli ensin vähän ihmeissään tilanteesta, mutta pian ne jo leikkivät yhdessä. On onni asua lähellä järveä ja kävimmekin heittelemässä palloa joka päivä jäällä. 

Liitäjät

18.-19.1

Ihanaa, talvi on tullut! Viikonlopun aikana koirat ovat päässeet ulkoilemaan upean talvisessa metsässä ja aavalla jäällä. Järvi on jäätynyt todella nopeasti kun on ollut kovat pakkaset eikä juuri ollenkaan lunta.

17.1

Taavi, Alexa ja Ebba

Alexan poika Taavi (Ice Lolly Boy) kävi tänään vierailulla. Pentu on aivan ihanaluonteinen, avoin ja sosiaalinen, rauhallinen mutta kuitenkin reipas touhutoope.

Ensin pesimme ja sitten trimmasimme pojan. Kaikki sujui hienosti kynsienleikkuusta konetukseen ja tästä kuuluu kiitos Taavin kotiväelle, joka on hyvin totuttanut pojan hoitotoimenpiteisiin.

Taavi pian 5 kk 26 cm/3,4 kg

Pikkuveli ja isosisko

17.1

"Siirrä noi lilat seuraavaks!" Ebba on kova jakelemaan vinkkejä.

1.1

Tilda, Siru, Ebba ja Alexa