2018

14.7. Laukaa KR

Onnelliset kasvattajat sekä Brita ja Jere

Laukaan näyttelyyn meiltä osallistui mukava joukko omia kasvatteja :) Tildan ruskea 9 kk ikäinen poika  Dani (Peu Baw Chocolate Surprise) osallistui ensimmäistä kertaa viralliseen näyttelyyn, jossa se aluksi mitattiin kääpiövillakoiraksi. Dani sai EH:n ja ihan mukava arvostelun. Toy Luna (Peu Baw Sweet Cherry Lady) sai myös EH:n. Alexa(Backseat Driver´s Alexis) sai ERI:n ja oli VEK2. 


Brita (Peu Baw Cherry Blossom Girl) sai ERI:n jaSA:n ja oli PN1 saaden viimeisen tarvitsemansa Sertin! Britasta tuli siis Suomen muotovalio ja se oli lopulta myös ROP. 

Veteraaniosastoa edustava Jere (Peu Baw Colachi) esiintyi tuttuun tapaansa energisesti saaden ERI SA ja oli ROP- veteraani. 

3.6 Mänttä-Vilppula KR

Voyeror´s Twister "Vito" ROP ja Backseat Driver´s Alexis "Alexa VSP sekä ROP-veteraani

Peu Baw Sweet Cherry Lady "Luna" ROP ja sert

Alexa-mummo

Peu Baw Cherry Blossom Girl "Brita" PN2 ja Sert

Serti siskokset, toinen kääpiö ja toinen toy

28.2

Britan ja Alfon pennut ovat nyt asuneet omissa kodeissaan kohta kaksi viikkoa. Luovutuspäivänä kokoonnuimme kaikkien uusien perheiden kanssa yhtä aikaa ja jopa pentueen isä Alfo oli paikalla. Saimme kuin saimmekin napattua koko perheestä aivan ihanan kuvan. Neljän pennun ja kahden aikuisen saaminen samaan kuvaan ei ole ihan helpoimmasta päästä vaan tarvitsee useampaa käsiparia ja useita toistoja :D

Nyt on ollut ihana saada pennuista kuva- ja videoterveisiä ja nähdä kuinka reippaita ne ovat omissa kodeissaan. 

Kuvateksti

14.2

Britan ja Alfon suloiset pennut ovat aikamoisia rasavillejä kuten videolta näkyy!