Meistä

Millan sylissä Kasper ja Karlos. Sari sekä Doris, Napsu, Brita, Tilda, Alexa ja Ebba.

Kennel Peu Baw:n takaa löytyvät Sari ja Milla Mäkinen. Olemme molemmat Suomen Kennelliiton, Suomen villakoirakerhon sekä Suomen Koirankasvattajat ry:n jäseniä. Sari suoritti kasvattajan peruskurssin vuonna 2007 ja Milla vuonna 2013. Ensimmäinen Peu Baw pentue syntyi 2008. 

Ebba on ensimmäinen kasvattimme, joka saavutti sekä Suomen muotovalion että kansainvälisen muotovalion arvon.

Sari:

Olen ollut koirahullu jo pikkutytöstä saakka. Kotonamme oli aikoinaan muutama sekarotuinen pikkukoira ja aikoinaan työskentelin kesätöissä kenneleissä "kenneltyttönä". Villakoiraan päädyimme Millan ansiosta, sillä jo pikkuisena hänellä oli haaveena oma puudeli. 2003 hankimme ensimmäisen villakoiramme, jo edesmenneen mustan toyvillakoira Viivin (Saguera Vice Angel). Viivi oli sijoitusnarttu ja se olikin mukava tapa päästä heti villakoira- ja näyttelymaailmaan sisälle. 

Viivin kaveriksi otimme mustan kääpiövillakoira Napsun (Le'Jo Athene) ja aprikoosin kääpiövillakoira Alexan (FI RU MVA JMV-08 LVVV-15 Backseat Driver's Alexis). Nykyään laumaamme  kuuluu myös Napsun tytär Tilda (Peu Baw Baobab) sekä Alexan tytär punainen Ebba (C.I.B FI RU EE BY MVA BYV-12 Peu Baw Phoebe) ja tämän punainen tytär Brita (Peu Baw Cherry Blossom Girl) sekä aprikoosi Doris (EE MVA EE JMVA Palmale'os Love Story).

Asun Mänttä-Vilppulassa vehreiden ja monipuolisten lenkkeilymaastojen keskellä.

Milla ja Kasper

Milla:

Kotona villakoirien keskellä kasvaneena rakkaus rotuun on syntynyt jo nuorena eikä ensimmäisen oman koiran rotua tarvinnut miettiä muutakuin värin osalta. Vuonna 2013 suoritin kasvattajan peruskurssin ja sain ensimmäisen oman koirani Kasperin (FI EE MVA Sarahill If the Cap fits). Olen harrastanut koirien kanssa kurssimuotoisena agilityä ja perustottelevaisuutta. Kasperin kanssa olen kisannut rally-tokossa (RTK1) ja käymme näyttelyissä.

Asun tällä hetkellä Jyväskylässä. 

Alexa 10v, Brita 1 v, Ebba 8 v ja Napsu 11 v

Tavoitteenamme on kasvattaa iloisia, rodunomaisia terveitä villakoiria, jotka soveltuvat monenlaiseen harrastamiseen. Pääosa jalostukseen käyttämistämme nartuista on pakollisten silmä- ja polvitutkimusten lisäksi myös luustokuvattu kyynärien ja lonkkien osalta.

Kaiken toimintamme pohjana on rakkaus villakoiria kohtaan. Villakoirat ovat kauniita, fiksuja, hauskoja ja aina valmiina uusiin seikkailuihin.